Min første post!

vinner

 

Min først blogg post ever, må si jeg ikke helt vet hva begir meg ut på men tenker å dele tanker og opplevelser fra min verden til dere som finner det interessant.

Noe av det jeg ønsker med denne bloggen og som sikkert gjenspeiles i navnet på bloggen, naked warrior, er å formidle tanker og ideer rundt det å ta vare på krigern i oss i dagens samfunn der kriger kvaliteter ikke lenger er akseptablet,  noe som gjør at mange av oss putter halen mellom beina, betaler vår skatt og så lenge vi har noen fine tv program, dokumentarer og filmer å se på så lar vi all verdens urettferdighet og grums seile sin egen sjø.

Jeg hevder ikke å ha noen svar på noe av de store spørsmål, ei heller vil jeg mane til en kamp mot noe som helst. Men jeg vil veldig gjerne..det er faktisk det jeg brenner for..se at ilden som brenner i ditt indre skal få et uttløp og en kanal slik at vi kan lære oss å kultivere den for å skape det livet vi ønsker oss, det samfunnet vi ønsker oss og den verden vi ønsker oss. Jeg lever og ånder for at oppfyllelsen av disse ønsker finnes inne i hver enkelt, og jeg ønsker å dele noen tanker og ideer om hvordan kultivere denne indre kraft..både i måten vi oppfører oss på, hva vi gjør, trener, spiser, drikker osv

På mange måter i vi dessertgenerasjonen, som mange snakker om, oppfostret på sjokoladepudding, nintendo og gameboy, og aldri følt hverken behov eller et ønske om å løfte en finger. Ikke at det nødvendigvis er noe galt med noe av dette, men hvor er vår vilje til å ta fatt på de utfordringer som møter oss på et personlig plan, emosjonelle, mentale, fysiske og spirituelle utfordringer? For ikke å nevne på et mer kollektivt plan, et globalt plan.

Det er vel de færreste av oss som blir rusa på eget blod og egen svette lenger!

Hvordan skal det gå når dessert generasjonen tar over verden?

Så jeg tenker vi må lære å ta vare på oss selv, på alle plan. Fysiskmentaltemosjonelt og spirituelt. Kraft og fokus i og gjennom alle disse fire.

Det er dette jeg brenner for og blant annet slike ting jeg vil skriver om.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s